Uw winkelwagen is leeg!
Nederlands English Deutsch

Filosofie

Schoonheid komt in vele vormen en iedereen kijkt daar op zijn eigen manier naar.

In de wereld waarin wij leven gaat het vaak om de buitenkant. Je ware schoonheid, in de vorm van karakter, levensvisie en wijsheid zit vooral aan de binnenkant. De binnenkant is echter niet maakbaar en ontwikkelt zich voortdurend. Belangrijkste elementen in deze ontwikkeling zijn het hebben van vertrouwen in eigen kunnen en het vinden van je "eigen wijsheid".

De Inside Out Bracelet is ontworpen vanuit deze filosofie en geeft die weer in een drietal prachtige, zilveren armbanden, ieder met zijn eigen karakter en verhaal. De drie armbanden tezamen beelden je ontwikkeling en zoektocht naar wijsheid, liefde en innerlijke rust uit. Via verbondenheid en intuïtie naar liefde, met als uiteindelijk doel:    vind je eigen weg, vertrouw op je intuïtie.

Met de Inside Out Bracelet draag je een prachtig sieraad, een rijkdom die je deelt met jezelf of geeft aan iemand die je lief hebt.
Laat zien dat je vrij bent om te zijn wie je bent....

 

Filosofie van de C&C Courage en Change lijn
Courage staat voor het loskomen van de hokjesgeest en het verlaten van je comfortzone. De armband verstrekt het out of the box denken met een speels ruitmotief. Blijf niet in beperking zitten maar neem de volgende stap!
Change symboliseert het omarmen van verandering. Het zilveren streep motief vertegenwoordigd het leven en behelst het motto go with the flowHet leven is niet maakbaar en zit vol verrassingen. 

Een eerlijke prijs

De filosofie van InsideOutBracelet laat zich uiteraard niet rijmen met massaproductie, kinderarbeid, hongerlonen en uitbuiting.
De sieraden worden gemaakt in kleine oplagen in een atelier in een van de oudste wijken van Istanbul, Sultanahmet. Dit atelier is eigendom van drie broers die in een lange familietraditie staan van handwerk in goud- en zilverbewerking.

In de prijs van een armband zijn de uren handwerk en de zilverprijs per gram op een eerlijke manier verdisconteerd. De lederen onderdelen van de sieraden (nieuwe lijn) worden handgemaakt door een van Nederlands laatste leerbewerkers, hetgeen niet alleen uniek maatwerk oplevert, maar ook een bijdrage aan de instandhouding van oud vakmanschap.

Aan deze manier van werken zit een prijskaartje, maar wel een fair prijskaartje, voor een sieraad voor het leven dat in alle opzichten klopt.